Over Diana

in 1965 geboren in Eindhoven, jongste in een gezin met 3 kinderen. Onze vader overleed jong (ik was net 13) en dat heeft invloed gehad op ons leven, op mijn leven. In eerste instantie ben ik gaan overleven, en pas veel later, toen ik zelf kinderen had, is de zoektocht naar mezelf gestart. Middels therapie en opleidingen ging ik meer ontdekken en kon ik meer plaatsen . Voor mij is duidelijk geworden dat Ik-kracht de basis is van je leven. Dat wanneer je dat kwijt bent om welke reden dan ook, je kwetsbaar bent voor mensen die daar ge- of misbruik van maken, kwetsbaar bent voor ziektes als burn-out. Die kwetsbaarheden heb ik gekend in mijn leven en kom ik soms nog tegen, het zijn mijn valkuilen. Ik omschrijf mijn proces in een boek dat mijn leven beschrijft dat in mei 2024 verschenen is.

Mijn missie om mensen terug te brengen naar zijn/haar eigen Ik-Kracht. Laten zien dat wilskracht iets anders is dan IK-Kracht. En laten ervaren dat je dat bereikt middels je eigen wijsheid, dat wat je in je hebt, maar soms iemand nodig om daarbij te komen.
Ik gebruik daar mijn eigen werk- levenservaring voor, aangevuld met diverse opleidingen, waaronder opleiding tot Psychosociaal Counselor. Wil je graag mijn diploma’s zien, wanneer je hier klikt krijg je ze op een willekeurige volgorde te zien.

Naast dit werk, werk ik ook als fotograaf. Een combinatie van werkzaamheden die mijn leven verrijken.
En niet alleen werk verrijkt mijn leven, ik heb een lieve partner, twee prachtige zonen, twee prachtige schoondochters en twee prachtige kleindochters.
Ik ben ook regelmatig met de hond te vinden in de bossen, wandelen, foto’s maken, genieten van dat wat er is.
De combinatie mensen het laten (terug) vinden van hun Ik-kracht, mijn gezin, mijn hobbys maken dat ik me een rijk mens voel!


Reacties zijn gesloten.