Samen

Met een groep op pad om meer van jezelf te ontdekken heeft grote meerwaarde, de anderen zijn spiegels voor jou en jij ben een spiegel voor hen. Soms kan iemand net die vraag stellen die je zicht geeft op je eigen blindevlek. Soms kan iemand net die opmerking maken die je wakker schudt.

En nog veel meer redenen om mee te doen….maar waaraan dan mee doen? Natuurlijk aan de aan cursus “Wie ben ik” van 6 avonden

Wat gaan we dan doen?

Na kennismaking gaan we iedere avond aan de slag met een andere methodiek, denk daarbij aan visualisatie, tekeninganalyse, gestallt/deelpersonen, focussen, doelen stellen .

Moeilijk: nee, uitdagend: Ja, je gaat immers in de spiegel kijken en anderen zijn spiegels voor jou.
Eng?: nee, spannend? misschien de eerste avond een beetje.

De begeleiding is in handen van Diana Kors, Psychosociaal Counselor met een berg levenservaring. Levensdoel: mensen bij hun Ik-kracht te brengen zodat ze passie en plezier in hun leven ervaren.

Zweverig: Nee hoor, we staan met beide voeten op de grond. Misschien dat sommige manieren van werken nieuw voor je zijn, en het één spreekt je meer aan dan het ander. Net zoals de één meer van zoet houdt en de ander meer van hartig.
Je hoeft niets te doen wat je niet wilt!

Binnenkort zal een nieuwe groep starten, wil je als eerste de data weten, stuur dan een mailtje naar dianakors@outook.com
Kosten voor de 6 avonden bedragen € 180

Reacties zijn gesloten.