Ik-Kracht?

In 2010 schreef ik het boek Ik-Kracht. En als omschrijving van Ik-Kracht schreef ik het volgende:

Ik-kracht is een authentieke kracht die je bij je geboorte meekrijgt. Het is een kracht die je door je hele lijf heen kunt voelen en die je aan kan zetten tot buitengewone prestaties. Deze kracht zorgt ervoor dat je de energie hebt om dingen neer te zetten. Het is een echte basiskracht, een aardekracht en een oerkracht. Een aardekracht omdat deze kracht je letterlijk met twee benen op de grond zet. Oerkracht is sterk, ongelooflijk sterk. 

Ik-kracht kun je niet leren, Ik-kracht bezit je. Ik-kracht kan niet futloos zijn, kan niet zwak zijn en is niet arrogant. Maar Ik-kracht kan wel afwezig zijn, minder aanwezig, weggestopt, weggegeven en dan soms weer in je leven komen op momenten dat je het niet verwachtte. En dat hoeven helemaal geen grootste momenten te zijn. Helemaal in je Ik-kracht staan vergt ook moed. Het is zoals Nelson Mandela in zijn inauguratierede zei:  

Onze diepste angst 
is niet dat we onmachtig zouden zijn.
Onze diepste angst betreft juist 
onze niet te meten kracht.

Vaak kun je je Ik-kracht juist in kleine momenten voelen. Je moet er alleen voor openstaan, en die energie in je lijf voelen stromen, en het als dusdanig herkennen. 

In het boek nam ik de lezer mee langs verschillende methodieken die je helpen je Ik-kracht te (her-) vinden. En ook het verschil met wilskracht.
Middels counseling wil ik je helpen je Ik-kracht terug te vinden en/of te versterken. Dat werkgerelateerd zijn, realatie gerelateerd, of “gewoon” minder lekker in je vel zitten.
Ik werk met diverse technieken en kies dat wat het beste bij je past op dat moment. Maar altijd gericht van je eigen wijsheid, je innerlijke kracht, jouw Ik-kracht.

Wil je het boek Ik-kracht kopen, dat kan. Kosten zijn € 13,50 excl. verzendkosten van € 4,95 voor Nederland en € 9,95 voor Belgie. Klik hier en vul het formulier in voor de bestelling

 

Reacties zijn gesloten.